filosofiki.eu
RSS Facebook Contact
Ανακοινώσεις


Μην φοβάστε και μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε για μη ενεργοποιημένους λογαριασμούς!

Αν υπάρχει πρόβλημα με την ενεργοποίηση του λογαριασμού, ενημερώστε το θέμα εδώ.


:study: Καλό διάβασμα και να προσέχετε όλοι! :goodluck:

Ιδέες!!!

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέα ενότητα ρίξτε μια ματιά μήπως αυτό που ψάχνετε υπάρχει ήδη.
Να είστε σαφείς στον τίτλο της ενότητας.
Αποφεύγετε να γράφετε με κεφαλαία γράμματα ή greeklish.

Κανόνες Λειτουργίας Forum Φιλοσοφικής

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για τον εντοπισμό και την πρόληψη αυτόματων εγγραφών.

ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση greeklish (Κανόνες Λειτουργίας). Δημοσιεύσεις με greeklish θα διαγράφονται.

Εικονίδια
:thxx: :peace: :tease: :jawdrop: :confused: :jaugh: :study: :up: :cool: :thumbdown: :lola: :ungry: :funny: :off topic: :peace2: :sadbye: :huglove: :mad2: :oops: :cry: :boxing: :clapping: :bangin: :harhar: :lighten: :worthy: :woohoo: :goodjob: :help: :?: :dfg: :friends: :happy: :basket: :wtf: :respect: :goodluck: :google: :sick:
Προβολή περισσοτέρων εικονιδίων
BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
[img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
[flash] είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
[url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: Ιδέες!!!

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από dr.strangelove » 14 Φεβ 2014, 21:52

Ετοιμο! :up:
:thxx:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Μαριάνα » 14 Φεβ 2014, 15:57

Συνάδελφοι, θα μπορούσατε να δείτε εδώ : viewtopic.php?f=8&t=7740&p=786486#p786486 ;
Ευχαριστώ.

Υγ. W.H., ευχαριστούμε και πάλι για την ενημέρωση.

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από mpriki » 14 Φεβ 2014, 15:43

Συμφωνώ. Ούτε κι εγώ ήξερα γι αυτή την παροχή (δεν είχα δει το σχετικό thread) με ενημέρωσε μια πολύ εξυπηρετική υπάλληλος στΟ σπουδαστήριο Λαογραφίας, μου έβγαλε κάρτα και έδωσα έτσι δύο μαθήματα χωρίς να χρειατεί ούτε να φωτοτυπήσω, ούτε να αγοράσω.

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από W.H. » 13 Φεβ 2014, 03:26

Χαιρετώ σας!

Θα παρακαλούσα πάρα πολύ τη διαχειρίστρια & τους αγαπητούς συντονιστές, εάν γίνεται να βάλουν σε ΜΟΝΙΜΗ & ΕΜΦΑΝΗ ΘΕΣΗ στην 1η σελίδα του φόρουμ ή στις γενικές ανακοινώσεις (όπου είναι πιο αποτελεσματικό για τον γενικότερο σκοπό του!) την κάτωθι πληροφορία στο link που παραθέτω.

Δυστυχώς η ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με αυτή τη δυνατότητα που υπάρχει είναι από περιορισμένη έως ΜΗΔΕΝΙΚΗ!!! Παρ' ότι το Εφορευτικό Συμβούλο της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής ενημέρωσε εγγράφως πριν έναν χρόνο ακριβώς τούς Προϊσταμένους των Σπουδαστηρίων & τους Προέδρους των Τμημάτων να προβούν στις απαραίτητες συνεννοήσεις με τις Γραμματείες και να αναρτήσουν στους ιστοτόπους των Τμημάτων όσα παρατίθενται στο link, κανείς δεν το έπραξε...! Αν και δεν θα αρκούσε μόνο αυτό γιατί οι αναρτήσεις χάνονται με τον καιρό... Στη δικιά μου έγινε κατόπιν δικής μου προτροπής.

Οι Γραμματείες και τα Σπουδαστήρια δεν έχουν ενημερώσει κατάλληλα τους ωφελούμενους φοιτητές κι ενώ το ΕΚΠΑ έχει πληρώσει χιλιάδες ευρώ (μην δείτε τα τιμολόγια...), τα βιβλία που έχει προμηθευθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό κάθονται και... περιμένουν αναπαυτικά στα ράφια!... ακόμη και στο σπουδαστήριο που απασχολούμαι εγώ, παρ' όλη τη δημοσίευση του link στο site τού Τμήματος. Και είναι πραγματικά κρίμα!

Το είχα αναρτήσει τότε και σε όλα τα σχετικά threads (βλ. π.χ. < viewtopic.php?p=740780#p740780 > ) αλλά οι πληροφορίες δυστυχώς χάνονται κι αυτές με τις τόσες αναρτήσεις που έπονται...

Το link από το ΥΚΒ με τις αναλυτικές info είναι το ακόλουθο: http://www.lib.uoa.gr/yphresies/makroxr ... n-eydoxos/

Θεωρώ πως θα έπρεπε - για να μην πω επιβάλλεται! - να βοηθήσει και το φόρουμ από τη μεριά του στην (τόσο ελλιπή) ενημέρωση για το εν λόγω θέμα. Πιστεύω θα βοηθούσε αν υπήρχε σ' ένα εμφανές σημείο!

Ας ελπίσουμε να το δουν έστω και τυχαία οι ενδιαφερόμενοι, γιατί αν περιμένουν από τις ΔΥ του ΕΚΠΑ, σώθηκαν!!!... Θα φωτοτυπούν/θ’ αγοράζουν με τη σέσουλα βιβλία και θα χρεώνονται αδίκως & διαρκώς... :wtf:

Σας ευχαριστώ πολύ για τη μέριμνα. :up:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από queenfan » 13 Ιαν 2014, 10:04

CARPE_DIEM έγραψε:Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Όχι κατ' ανάγκη... καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα της συζήτησης. Απλά τα νομικά θέματα, που αφορούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να αποτελούν χωριστή ενότητα, κάτι σαν "βάση δεδομένων". Προς Θεού δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα, αυτή είναι μια δική μου προσέγγιση, την οποία θέτω ενώπιον των διαχειριστών προς αποδοχή/απόρριψη... σεβαστές και οι δύο παραπάνω επιλογές.

Μπορείς να ανοίξεις μια τέτοια ενότητα, αν θες, στις Ανακοινώσεις Φιλοσοφικής Σχολής.
:off topic: Δεν ήξερα πού να το γράψω, οπότε το αναρτώ εδώ και αν θέλετε το επαναδημοσιεύετε και σε κάποια άλλη σελίδα του φόρουμ.
Επειδή πολλοί χρήστες προορίζονται για καθηγητές, και επειδή προσφάτως παρακολούθησα αυτό το μάθημα, σας το συστήνω! Είναι Διαδυκτιακό και δωρεάν!

https://www.coursera.org/course/rookiet ... 01%2Fclass

Ευχαριστούμε για την πληροφορία. :thxx:
Υπάρχει ήδη σύνδεσμος για τα συγκεκριμένα μαθήματα στην πλαϊνή στήλη της αρχικής σελίδας του φόρουμ.

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Επισκέπτης » 09 Ιαν 2014, 00:18

:off topic: Δεν ήξερα πού να το γράψω, οπότε το αναρτώ εδώ και αν θέλετε το επαναδημοσιεύετε και σε κάποια άλλη σελίδα του φόρουμ.
Επειδή πολλοί χρήστες προορίζονται για καθηγητές, και επειδή προσφάτως παρακολούθησα αυτό το μάθημα, σας το συστήνω! Είναι Διαδυκτιακό και δωρεάν!

https://www.coursera.org/course/rookiet ... 01%2Fclass

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από CARPE_DIEM » 28 Δεκ 2013, 02:42

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Όχι κατ' ανάγκη... καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα της συζήτησης. Απλά τα νομικά θέματα, που αφορούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να αποτελούν χωριστή ενότητα, κάτι σαν "βάση δεδομένων". Προς Θεού δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα, αυτή είναι μια δική μου προσέγγιση, την οποία θέτω ενώπιον των διαχειριστών προς αποδοχή/απόρριψη... σεβαστές και οι δύο παραπάνω επιλογές.

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από queenfan » 21 Δεκ 2013, 17:11

CARPE_DIEM έγραψε:Καλημέρα! Εφόσον συμφωνούν και οι διαχειριστές σκέφτομαι ότι καλό θα ήταν να υπάρχει μια ενότητα με τον τίτλο "νομοθεσία σχετική με την τριτοβάθμια εκπαίδευση". Π.χ. σε μια τέτοια ενότητα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μια θέση αναρτήσεις όπως το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Φεβρουαρίου και Ιουνιου 2014 σε όλα τα μαθήματα (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9 ... E%A7%CE%99), όπως και το ΦΕΚ περι κατατακτηρίων εξετάσεων (http://www.uoc.gr/files/items/2/2138/ya ... 1387355634).


Προτείνεις, δηλαδή, να υπάρχει μία «κλειστή» ενότητα, με τακτική ανανέωση, όπου θα αναρτώνται μόνο νόμοι και διατάξεις σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, χωρίς συζητήσεις επί του θέματος και ερωταποκρίσεις;

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Μαριάνα » 20 Δεκ 2013, 10:32

Πολύ καλή πρόταση.

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από CARPE_DIEM » 20 Δεκ 2013, 07:21

Καλημέρα! Εφόσον συμφωνούν και οι διαχειριστές σκέφτομαι ότι καλό θα ήταν να υπάρχει μια ενότητα με τον τίτλο "νομοθεσία σχετική με την τριτοβάθμια εκπαίδευση". Π.χ. σε μια τέτοια ενότητα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μια θέση αναρτήσεις όπως το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Φεβρουαρίου και Ιουνιου 2014 σε όλα τα μαθήματα (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9 ... E%A7%CE%99), όπως και το ΦΕΚ περι κατατακτηρίων εξετάσεων (http://www.uoc.gr/files/items/2/2138/ya ... 1387355634).

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από dr.strangelove » 25 Νοέμ 2013, 21:20

Θα το επανεξετάσουμε. :peace2: Ήδη το έθεσα στην υπόλοιπη ομάδα.

:thxx:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Αλέξης-en99 » 19 Νοέμ 2013, 22:12

ίσως θα έπρεπε να επανεξεταστεί το ανύπαρκτο χρονικό όριο τροποποίησης μιας δημοσίευσης.

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από dr.strangelove » 06 Νοέμ 2013, 21:17

Η εμφανιση του φορουμ σε κινητα ειναι πολυ απλη και υποστηριζει τα απολυτως βασικα, για να μην "τρωει" πολλα mb, οταν συνδεεται κανεις απο τις εταιρειες κινητης (για αυτο δεν εχει εικονες κλπ). Εαν θελεις να δεις τα ευχαριστω απο κινητο, θα πρεπει να γυρισεις την προβολη της σελιδας στη full version (θα το βρεις αυτο στο κατω μερος της προβολης για κινητα).

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από dr.strangelove » 06 Νοέμ 2013, 21:05

Καθε μελος που εχει ενεργοποιημενη τη δυνατοτητα της αποσολης "ευχαριστω" σε καθε δημοσιευση του, κατω απο τον συνολικο αριθμο των ευχαριστω, εχει ενα πρασινο κουτακι. Αυτο αν το πατησεις σου εμφανιζει μια λιστα με ολα τα ευχαριστω που εχει λαβει το μελος, την ημερα, το μελος που του εχει δωσει το καθε ευχαριστω, το σχολιο (εαν εχει αφησει) και στην τελευταια στηλη δεξια εχει το λινκ της δημοσιευσης για την οποια ελαβε ευχαριστω το μελος. Αν πατησεις πανω στο λινκ θα σε πεταξει στη δημοσιευση αυτη (η πρωτη που φαινεται στο πανω μερος του παραθυρου, οχι η απο κατω ή η ακομα πιο κατω εαν εχεις μεγαλη οθονη). Ελπιζω να καταλαβα σωστα τι ρωτας. :up:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Philosophy » 10 Οκτ 2013, 22:36

Ααααα! ΟΚ! :goodjob: :friends:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από dr.strangelove » 09 Οκτ 2013, 22:32

Ετσι ειναι ως προεπιλογη. Για να το αλλαξω πρεπει να πειραξω κωδικα και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες ειναι χρησιμο αυτο (π.χ. οταν οι συντονιστες επεξεργαζονται δημοσιευσεις). :tease:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Philosophy » 05 Οκτ 2013, 11:36

:lighten:

Γιατί όταν επεξεργαζόμαστε ένα μήνυμά μας πρέπει να αναγράφεται και ΠΟΣΕΣ φορές το επεξεργαζόμαστε; :tease: Δεν μπορούσε απλά να έλεγε μόνο ότι "η τελευταία επεξεργασία έγινε από τον χρήστη τάδε + ημερομηνία + ώρα"; :tease:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Άγνωστος Χ » 05 Σεπ 2013, 23:34

Philosophy έγραψε:Τι κρίμα! Δεν είσαι αστείος! :lola:

:peace: :peace: :peace:

Τι λέει, ρε, το νιάτο;;;

:jawdrop:
Με τέτοια εμφάνιση και δεν είμαι αστείος; :wtf:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Philosophy » 05 Σεπ 2013, 23:25

:off topic:

Τι κρίμα! Δεν είσαι αστείος! :lola:

:peace: :peace: :peace:

Ιδέες!!!

Δημοσίευση από Άγνωστος Χ » 05 Σεπ 2013, 22:45

Philosophy έγραψε:Παιδιά, έχετε σκεφτεί να φτιάξετε κανένα chat; :lighten:

Μήπως θες και online τάβλι; :bangin:


gorgonokoritso έγραψε:κολλημα με τον αριθμο των δημοσιευσεων εχει ο χ

Ό,τι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. :peace:


Philosophy έγραψε:Πώς και δεν έχετε κάτω από τα μηνύματα τίποτα + και -, δηλαδή τη δυνατότητα να μπορούν οι χρήστες να βαθμολογούν (αν θέλουν) τα μηνύματα των άλλων;

X-factor θα το κάνουμε; :thumbdown:

Κορυφή