filosofiki.eu
RSS Facebook Contact
Ανακοινώσεις


Μην φοβάστε και μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε για μη ενεργοποιημένους λογαριασμούς!

Αν υπάρχει πρόβλημα με την ενεργοποίηση του λογαριασμού, ενημερώστε το θέμα εδώ.


:study: Καλό διάβασμα και να προσέχετε όλοι! :goodluck:

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Από το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 και μετά

Συντονιστές: Sissi St., Πατρινός, Alan13, maritime archaeology

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέα ενότητα ρίξτε μια ματιά στον οδηγό εύρεσης ενοτήτων μήπως αυτό που ψάχνετε υπάρχει ήδη.
Να είστε σαφείς στον τίτλο της ενότητας (κωδικός, τίτλος και εξάμηνο μαθήματος).
Αποφεύγετε να γράφετε με κεφαλαία γράμματα ή greeklish.

Κανόνες Λειτουργίας Forum Φιλοσοφικής


Στις θεματικές ενότητες των μαθημάτων του Νέου Προγράμματος Σπουδών καλό είναι να συμβουλεύεστε πάντα την πρώτη δημοσίευση κάθε ενότητας για γενικές πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα (π.χ αντιστοιχία μαθημάτων με το Παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών).

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό butterfly » 20 Νοέμ 2008, 06:04

Η διαχείριση και η ομάδα των συντονιστών του www.filosofiki.eu θα ηθελε να επισημάνει πως:

* Αυτο το φόρουμ δεν αποτελεί επίσημο φόρουμ της Φιλοσοφικής.
Είναι φτιαγμένο απο φοιτητές για φοιτητές και με κανένα τρόπο δεν αντικαθιστά τα επίσημα site της κάθε σχολής..

* Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σ'αυτό το φόρουμ προέρχονται απο τους ίδιους τους φοιτητές κι όχι απο τη γραμματεία ή απο άλλο επίσημο φορέα..Επομένως, υπάρχει πιθανότητα να εμπεριέχουν λάθη ή ανακρίβειες (χωρίς να υπάρχει ,ελπιζουμε, τέτοια πρόθεση)...Γι' αυτό το λόγο, συμβουλεύουμε όλους τους φοιτητές-μέλη να επιβεβαιώνουν και να ελέγχουν και οι ίδιοι τις πληροφορίες που είναι κρίσιμες γι'αυτούς..

* Οι σημειώσεις που έχουν ανέβει στο φόρουμ επίσης προέρχονται απο φοιτητές και θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως αποτελούν μόνο μια καλή βοήθεια (καθώς μπορεί να εμπεριέχουν λάθη, όπως πχ μια λάθος χρονολογία) και δεν αντικαθιστούν το μάθημα και τις παραδόσεις...Αντιθέτως, συνιστούμε σε όλους να παρευρίσκονται και να παρακολουθούν τις παραδόσεις των μαθημάτων.

* Το www.filosofiki.eu δε φέρει καμία ευθύνη για λάθη, ανακρίβειες ή παραπλανήσεις οι οποίες μπορεί να χαρακτηρίζουν μια δημοσίευση με πληροφορία κάθε ειδους...

Είμαστε απλά ένα φόρουμ φοιτητών που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση, τη βοήθεια και τη διευκόλυνση όλων μας...:up:

Ευχαριστούμε για την κατανόηση..
:peace2:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
butterfly
Επίτιμος Διαχειριστής
Επίτιμος Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 972
Εγγραφή: 19 Ιουν 2007, 06:55
Τοποθεσία: τα όνειρά μου...
Ευχαριστώ: 1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό antoine » 19 Νοέμ 2009, 01:09

Σε αυτή την ενότητα : http://www.filosofiki.eu/viewtopic.php?t=5768 που αφορά κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και που κάθε νέο μέλος οφείλει να συμβουλεύεται αμέσως μετά την εγγραφή του, αν δεν το έχει κάνει ήδη πριν από αυτή, αναφέρεται ότι δε συγχωρείται η προσβλητική χρήση του λόγου με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η αναφορά δεν είναι τυχαία εκεί. Είναι μία αναφορά που περιλαμβάνει κάθε είδους προσβολή στον οποιονδήποτε. Φαίνεται όμως ότι πρέπει να την κάνουμε και πιο ειδική για το Τμήμα μας. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να εκφράζονται μέλη με τρόπο που θα μπορούσε να προσβάλει άτομα που περιέχονται στις αναφορές τους, όπως για παράδειγμα, καθηγητές/ήτριες ή συμφοιτητές/ήτριες. Θέλουν να δώσουν μία πληροφορία για το Χ ή Υ μάθημα και είτε αναφέρονται διάφορα ευτράπελα για καθηγητές τις περισσότερες φορές είτε γίνονται γενικευμένες κρίσεις για συμφοιτητές. Και πρόκειται για άτομα που δεν είναι μπροστά. Ασφαλώς όλοι δε μπορούμε να έχουμε τις ίδιες συμπάθειες ή αντιπάθειες ή προτιμήσεις. Σε άλλους μας αρέσει να κάνουμε παρέα με ήσυχα παιδιά, σε άλλους με πιο ζωηρά. Σε άλλους μας αρέσει να διδασκόμαστε από τον κανόνα το παράδειγμα και σε άλλους από το παράδειγμα τον κανόνα. Ας καταλάβουμε τις αντιστοιχίες σε αυτά σχετικά με την πανεπιστημιακή ζωή και ας αποφεύγουμε να προσβάλουμε ανθρώπους. Κι όλοι ξέρουμε ότι προσβολή δεν είναι μόνο η βρισιά. Υπάρχουν και έμμεσοι τρόποι. Να έχουμε πλέον καλά στο μυαλό μας ότι εδώ είναι δημόσιος χώρος και μπορεί να μπει και να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Όπως δε θέλουμε να μας προσβάλουν, ας μην το κάνουμε κι εμείς σε άλλους. Κι έτσι όπως θα αγανακτούσαμε κι εμείς, ας καταλάβουμε την αγανάκτηση των άλλων όταν προσβάλλονται εν αγνοία τους. Υπάρχει η ιδιωτική συζήτηση μέσω προσωπικών μηνυμάτων και υπάρχει κι η ευθεία αντιμετώπιση ενός θέματος, πρόσωπο προς πρόσωπο.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενά του, και μόνο αυτός. Από τη μεριά της συντονιστικής ομάδας, κάθε τι που δεν ανήκει στο πλαίσιο "καλού πνεύματος" και διασκέδασης ανάμεσα σε μέλη, πέρα από τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται για μαθήματα, αλλά αντίθετα έχει προσβλητικές ή περιπαικτικές διαθέσεις, θα διαγράφεται με το που θα υποπίπτουν αυτές στην αντίληψή της. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Η συντονιστική ομάδα :peace2:
"Elle se leva la nuit, et
allumant la chandelle prit une boîte et
s'oignit, puis avec quelques paroles
elle fut transportée au sabbat."


JEAN BODIN. - De la
Démonomanie des Sorciers
Άβαταρ μέλους
antoine
Επίτιμος Συντονιστής
Επίτιμος Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1779
Εγγραφή: 29 Μάιος 2008, 08:34
Τοποθεσία: Γαλλικό
Ευχαριστώ: 1Επιστροφή στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης