ddt έγραψε:Καλημέρα! Ο κύριος Παπαθωμάς δεν έχει ανοίξει σελίδα στο eclass, ούτε έχει αναρτήσει τίποτα, ενώ είπε πως θα το έκανε μέχρι την Παρασκευή. Έχει κανείς κάποια πληροφορία σχετικά;
Καλημέρα!
δεν έχω κάποια σχετική πληροφορία για το αν θα ανοίξει eclass, αλλά μετά από επικοινωνία με τον ίδιο σχετικά με το βιβλίο του, έμαθα ότι μπορούμε να το προμηθευτούμε από το βιβλιοπωλείο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑΣ, αν δηλώσεις ότι είσαι φοιτητής του κ.Παπαθωμά το αγοράζεις με 38 ευρώ (τουλάχιστον τόσο το αγόρασα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα - και να σημειώσω ότι είμαι παλιά φοιτήτρια, δεν δικαιούμαι συγγράμματα, για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση), και είναι όλο το βιβλίο στην ύλη, εκτός από τους παπύρους στην εισαγωγή και την βιβλιογραφία.
η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μεγάλο βιβλίο, τουλάχιστον όμως, αν και δεν έχω αρχίσει ακόμη συστηματικό διαβασμα, φαίνεται να έχει σχόλια και μετάφραση δική του μέσα, τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να τα αναζητήσουμε αλλού (υποθέτω).
Αυτά...ελπίζω να βοήθησα λίγο.
Καλή συνέχεια & δύναμη σε όλους!!!
Oh, what sad times are these when passing ruffians can say Ni at will to old ladies. There is a pestilence upon this land, nothing is sacred. Even those who arrange and design shrubberies are under considerable economic stress in this period in history.