Σελίδα 1 από 1

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛ. (ΒΥΖΑΝ. ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΙΑ142

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2018, 16:05
από radamanthis
Το μάθημα έκανε ο δρ Μαλαδάκης, η εξέταση έγινε προφορικά. Στον κάθε εξεταζόμενο δινόταν 4-5 εικόνες και έπρεπε να τις σχολιάσει (υλικό-τι απεικονίζεται-χρονολόγηση). Κυρίως ελεφαντοστά, μεταλλικά αντικείμενα, στεατίτες, κάποια χειρόγραφα και νομίσματα. Στην διάρκεια του εξαμήνου μπορεί να αναλάβει και προαιρετική εργασία όποιος επιθυμεί για να ανεβάσει την τελική του βαθμολογία. Ωραίο μάθημα, παράδοση με πολλά tirivia και κουτσομπολιά της εποχής και άνθρωπος με κατανόηση και όρεξη γενικά ο διδάσκων.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛ. (ΒΥΖΑΝ. ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΙΑ142

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2018, 20:54
από maritime archaeology
radamanthis έγραψε:Το μάθημα έκανε ο δρ Μαλαδάκης, η εξέταση έγινε προφορικά. Στον κάθε εξεταζόμενο δινόταν 4-5 εικόνες και έπρεπε να τις σχολιάσει (υλικό-τι απεικονίζεται-χρονολόγηση). Κυρίως ελεφαντοστά, μεταλλικά αντικείμενα, στεατίτες, κάποια χειρόγραφα και νομίσματα. Στην διάρκεια του εξαμήνου μπορεί να αναλάβει και προαιρετική εργασία όποιος επιθυμεί για να ανεβάσει την τελική του βαθμολογία. Ωραίο μάθημα, παράδοση με πολλά tirivia και κουτσομπολιά της εποχής και άνθρωπος με κατανόηση και όρεξη γενικά ο διδάσκων.


Υπερθεματίζω τον προλαλήσαντα! :lola: :lola: :lola:

Να συμπληρώσω μόνο ότι η εξέταση είχε ευχάριστο σασπένς, που θύμιζε λίγο μπλακ-τζακ και ότι μου άρεσε πολύ το κομμάτι με τις αποσπασματικές εικόνες που καλούμασταν να προσεγγίσουμε αρχαιολογικά!

Spoiler:
Αυτή τη στιγμή την εργασία του τελειώνω, με έντονο άρωμα Ολυμπίας (δεν βλέπω να την στέλνω σήμερα, μάλλον αύριο, γιατί θα υπάρξει Olympia by night! :peace: )