Σελίδα 1 από 1

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2008, 06:04
από butterfly
Η διαχείριση και η ομάδα των συντονιστών του www.filosofiki.eu θα ηθελε να επισημάνει πως:

* Αυτο το φόρουμ δεν αποτελεί επίσημο φόρουμ της Φιλοσοφικής.
Είναι φτιαγμένο απο φοιτητές για φοιτητές και με κανένα τρόπο δεν αντικαθιστά τα επίσημα site της κάθε σχολής..

* Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σ'αυτό το φόρουμ προέρχονται απο τους ίδιους τους φοιτητές κι όχι απο τη γραμματεία ή απο άλλο επίσημο φορέα..Επομένως, υπάρχει πιθανότητα να εμπεριέχουν λάθη ή ανακρίβειες (χωρίς να υπάρχει ,ελπιζουμε, τέτοια πρόθεση)...Γι' αυτό το λόγο, συμβουλεύουμε όλους τους φοιτητές-μέλη να επιβεβαιώνουν και να ελέγχουν και οι ίδιοι τις πληροφορίες που είναι κρίσιμες γι'αυτούς..

* Οι σημειώσεις που έχουν ανέβει στο φόρουμ επίσης προέρχονται απο φοιτητές και θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως αποτελούν μόνο μια καλή βοήθεια (καθώς μπορεί να εμπεριέχουν λάθη, όπως πχ μια λάθος χρονολογία) και δεν αντικαθιστούν το μάθημα και τις παραδόσεις...Αντιθέτως, συνιστούμε σε όλους να παρευρίσκονται και να παρακολουθούν τις παραδόσεις των μαθημάτων.

* Το www.filosofiki.eu δε φέρει καμία ευθύνη για λάθη, ανακρίβειες ή παραπλανήσεις οι οποίες μπορεί να χαρακτηρίζουν μια δημοσίευση με πληροφορία κάθε ειδους...

Είμαστε απλά ένα φόρουμ φοιτητών που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση, τη βοήθεια και τη διευκόλυνση όλων μας...:up:

Ευχαριστούμε για την κατανόηση..
:peace2: