Nathiiii19 έγραψε:Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολη υποθεση... το αντιθετο!
Μη με παρεξηγείτε, παιδιά. Απλώς μου φάνηκε λίγο ανούσιο που ασχολείστε με το τι να παρουσιάσετε στο βιογραφικό σας. Το βιογραφικό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλό είναι να είναι πάντα ειλικρινές. Η ειλικρίνεια πάντα μετράει θετικά στους εργοδότες, και άλλωστε, αργά ή γρήγορα, θα φανεί στη δουλειά μας, αν κάτι δεν το κατέχουμε.
Επί του θέματος, πάντως, στη σχολή κάναμε αρκετές εργασίες, ειδικά στα τελευταία χρόνια, σχετικά με προετοιμασίες μαθημάτων, ειδικά στην Πρακτική και τη Μεθοδολογία Διδασκαλίας. Όλα αυτά, αν τα έχετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα συμπεριλάβετε κάπως στο βιογραφικό σας, ακόμα και ως συνημμένα έγγραφα, έτσι ώστε ο εκάστοτε εργοδότης να έχει μια πρώτη άποψη για τη "δουλειά" σας. Μπορεί να μην έχουμε εμπειρία διδασκαλίας ετών, έχουμε όμως εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση, και εκεί πρέπει να πατήσουμε.
Καλή επιτυχία σε όλους στην ανεύρεση εργασίας. Και εγώ ακόμα προσπαθώ να βρω το δρόμο μου, δεν ντρέπομαι να το πω, και ψάχνομαι αυτό τον καιρό, με εφορίες, ΟΑΕΔ, και άλλα διαδικαστικά.
Και καλό κουράγιο! Όλα να πάνε κατ' ευχήν, για όλους!