Σε αυτη την ενοτητα θα συζητησουμε και θα προτεινουμε νεους τροπους με οσα μελη ειναι προθυμα να βοηθησουν περισσοτερο το φορουμ. Η ιδεα για το θεμα αυτο, ξεκινησε απο εδω viewtopic.php?p=659780#p659780 μιας και καποια μελη παρατηρησαν οτι στο φορουμ αυτοι που βοηθουν ειναι λιγοι και αυτοι που ζητανε βοηθεια πολλοι. Σκοπος μας λοιπον εδω ειναι να προσπαθησουμε περισσοτερα μελη να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.
Οπως γραφει και τιτλος τις ενοτητας η βοηθεια θα εχει εθελοντικο χαρακτηρα οπως και τωρα. Δηλαδη, μην περιμενετε οτι θα εχετε καποιο οικονομικο κερδος οσοι απο εσας αποφασισετε να βοηθησετε ως εθελοντες. Το φορουμ εχει ξεκινησει ως εθελοντικη προσπαθεια και ετσι θα συνεχισει.
Για οσους αναρωτιεστε "Για ποιο λογο να χασω το χρονο μου και να βοηθησω, χωρις να εχω να κερδισω κατι εγω;", η απαντηση μου ειναι: τα περισσοτερα μελη αυτου του φορουμ, εχετε ηδη κερδισει κατι, εστω και λιγο και θα κερδισετε και αλλα απο τα μελη θα σας βοηθησουν. Αλλοι περασατε μαθημα με τη βοηθεια σημειωσεων που βρηκατε απο το φορουμ, αλλοι με τη βοηθεια αυτου του φορουμ εχετε παρει πτυχιο ή θα παρετε πτυχιο. Εαν δεν υπηρχε το φορουμ μπορει να μην ειχατε καταφερει να βρειτε υλη για καποια μαθηματα ή αλλες πληροφοριες για αυτα. Καποιοι απο εσας εχετε κανει φιλους μεσα απο το φορουμ και εκτος απο βοηθεια σας προσφερει και διασκεδαση μεσα απο τα παιχνιδια και τις γενικες συζητησεις. Περα απο αυτα που πιθανον εχετε ηδη κερδισει λοιπον, θα κερδισετε πολλα "ευχαριστω" ως ανταμοιβη για τον κοπο σας.________________________________________________________________________
Μια πρωτη ιδεα-προταση απο εμενα: εχω παρατηρησει καποιες φορες, οτι υπαρχουν μελη που θελουν να ανεβασουν τις σημειωσεις τους, αλλα δεν διαθετουν σκανερ. Οποτε, εαν υπαρχουν καποια μελη που διαθετουν σκανερ και θα ηθελαν να βοηθουν στο ανεβασμα των σημειωσεων, πιστευω θα ηταν μια πολυ καλη αρχη. Οι συντονιστες εχουν σκαναρει αρκετες σημειωσεις μελων που δεν εχουν σκανερ, αλλα εαν γινει μια σχετικη ανακοινωση και ειμαστε και πιο οργανωμενοι, ισως καταφερουμε να εχουμε περισσοτερες σημειωσεις στο φορουμ.
Επισης στην περιοδο της εξεταστικης που σε πολλα μαθηματα οι καθηγητες δεν βγαζουν την υλη στις ιστοσελιδες των τμηματων, θα μπορουσαν καποια μελη ανα τμημα, εαν διαθετουν λιγο χρονο να κανουν μια βολτα στα γραφεια των καθηγητων και να τσεκαρουν εαν εχουν αναρτησει εκει τις υλες.
Εαν λοιπον εχετε καποια ιδεα για καλυτερη και περισσοτερη βοηθεια μεσα απο το φορουμ, μπορειτε να το γραψετε εδω και να δουμε πως μπορει να αξιοποιηθει.