Royal έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και καλή σεζόν. Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί έχω πελαγώσει... Θα ήθελα πληροφορίες για μια λίστα καθηγητών γιατί παρατήρησα και πολλά ονόματα φέτος που δεν είχα ξαναδεί στον δρόμο μου... Κυρίως όσον αφορά αν το μάθημα χρειάζεται παρακολούθηση, τρόπο βαθμολόγησης, εξέτασης κλπ... Σε λίγες μέρες θα είμαι επί πτυχίω κι επισήμως και πρέπει να βγάλω το πρόγραμμα παρακολούθησης.
-Χατζηλάμπρου Ροζαλία( Ηρόδοτος)
-Κάρλα (Αρχαικη Επικη Ποιηση)
-Ψωμά (Αρχαία Ιστορία Α')
-Φάκας (Ευρυπίδης)
-Κόλιας (Κειμένα Βίου και Πολιτισμού Βυζαντινών)
-Κουτσουλέλου-Μίχου (Κειμενογλωσσολογία)
-Χανή (Λογοτεχνία 20ου Ι.)
Επίσης ανάμεσα σε:- Ελληνιστική Ποίηση με Αργυροπούλου-Παπαδοπούλου και Θουκυδίδη με Βερτουδάκη τί προτείνετε;
-Αρχαία Ιστορία Β' με Ανεζίρη και Κλασική Αρχαιολογία με Βαλαβάνη και Κεφαλίδου?
Συγγνώμη αν έγινα κουραστική αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε... Σας ευχαριστώ πολύ.:)
Η Χατζηλάμπρου είναι πολύ καλή. Βάζει κυρίως ό,τι έχει πει στο αμφιθέατρο γι'αυτό χρειάζονται καλές σημειώσεις. Η ύλη της είναι λογική, βάζει τα sos και στη βαθμολογία της είναι επιεικής.
Για Ψωμά και Κόλια, δυστυχώς, δεν έχω άποψη.
Την Κάρλα δεν την είχα ποτέ, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
Για τους Φάκα και Χανή οι γνώμες διίστανται. Άλλοι λένε πως είναι μια χαρά, άλλοι λένε πως έχουν πολλά θέματα.
Για την Κουτσουλέλου δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Εμάς μας έκανε μορφολογία και το μάθημά της ήταν κάκιστο. Τα παραδείγματά της ήταν άστοχα και έπεφτε σε αντιφάσεις. Θα σου έλεγα να μην υποβάλλεις τον εαυτό σου στο μαρτύριο της παρακολούθησης. Η ύλη της δεν είναι μεγάλη, πάντως, και στη βαθμολογία της είναι δίκαιη.
Ο Βερτουδάκης είναι απλά τέλειος! Εξαιρετικός καθηγητής και άνθρωπος! Την Αργυροπούλου δεν την είχα ποτέ, αλλά έχω ακούσει και για εκείνη πολύ καλά λόγια.
Για την Ανεζίρη έχω ακούσει πολλά αρνητικά. Προσωπικά, όμως, έδωσα το μάθημά της χωρίς να την έχω παρακολουθήσει και με αξιοπρεπές διάβασμα έγραψα 9. Το αγόρι μου που διάβασε περισσότερο έγραψε 10.
Δυστυχώς, δεν ξέρω κάτι για Βαλαβάνη & Κεφαλίδου.