vasoulini<3<3<3 έγραψε:Παιδιά ξέρει κανέις πως είναι στην προφορική εξέταση ο κύριος Παυλόπουλος?ρωτάει θεωρία?
vasoulini ο παυλοπουλος στα προφορικα ρωταει πολυ θεωρια. βασικα εγω τον εδωσα τον "σεπτεμβρη" και με ρωτησε ΜΟΝΟ θεωρια... μονο εναν πινακα που δεν ηξερε καποιος αλλος (γιατι ηταν εκτος υλης) και το απαντησα εγω γιατι το ειχα ψαξει στο ιντερνετ..
γενικα ειναι καλος.. μου ελεγαν οτι ειναι πολυ ειρωνικος και οντως νομιζω οτι ειναι λιγο ... καυστικος, αλλα πιστευω οτι ειναι ο τροπος του χιουμορ του, οτι δεν το κανει για να προσβαλλει.. παντως στην δικη μου ομαδα εδινε παρα πολλες ευκαιριες.. δεν νομιζω οτι κοβει ευκολα, προσπαθει να περασει κοσμο.. επισης δεν σε πιεζει, δηλαδη μια δυο φορες με ρωτησε κατι που δεν ημουν σιγουρη και του ζητησα λιγο χρονο να το σκεφτω. και μετα δεν μου ξαναμιλησε μεχρι που του ειπα εγω οτι ημουν ετοιμη!! ειναι πολυ υπομονετικος!! το κουμπι του θεωρω βεβαια οτι ειναι η προφορα των ονοματων!!! κατσε και βρες ακριβως πως λεγονται, γιατι οσοι τα λενε λαθος, τα παιρνει στο κρανιο!

γενικα δεν θελει πολλες λεπτομερειες, θελει τα σημαντικοτερα και λιγο κριτικη σκεψη. δεν θελει χρονολογιες σε βιογραφιες και πινακες, αλλα πχ εγω που τα θυμομουν μου ειπε οτι εκανα εξαιρετικη δουλεια μπλα μπλα και μου εβαλε 10!! και στους πινακες, απλα περιεγραψε πιο πολυ αυτα που βλεπεις δεν θελει πολλα..
γενικα δωσε σημασια στις βιογραφιες και στα χαρακτηριστικα μπαροκ και ροκοκο και οχι τοσο στους πινακες! στην δικη μου ομαδα, αλλα και απο αλλους που ξερω, δινει περισσοτερη βαση εκει παρα σους πινακες..
σε καλυψα? κατι αλλο?