Δεν υπαρχει καποια διαφορα. Το πτυχίο εχει την ιδια αξία για ολους. Τωρα αν ασχοληθεις με την εκπαιδευση λογικο ειναι μαθηματα διδακτικης της αγλικης που ανηκουν στο τομεα της γλωσσολογιας, να σε βοηθησουν παραπανω ή αν θες να γινεις μεταφραστρια μαθηματα μετάφρασης να σου είναι πιο χρησιμα κ ενδιαφέροντα. Αλλα αυτά για σενα κ μονο όχι για το τυπικό μερος του πραγματος.
Τωρα αν διαλεξεις λογοτεχνία για παραδειγμα κ επιθυμείς να κανεις μεταπτυχιακό στη μεταφραση, μας ειχαν πει πως απλώς ο βαθμος που εχεις παρει σε μαθημα-μαθηματα μεταφρασης θα εχει μεγαλυτερο συντελεστη βαρυτητας.
Επομένως μην αγχωνεσαι κανε αυτό που πραγματικα σ αρεσει, δνε εχει καποια επιπτωση.
Να κανω κι εγω μια ερωτηση τωρα... Τα μαθηματα του Ε εξαμηνου εχουν αλλαξει. Τα εχουν κατηγοροιοποιησει αλλιως, εβαλαν νεα κλπ. Αρα δεν ακολουθουμε τον φετινό οδηγο σπουδών. Αυτα που ισχυουν, ειναι αυτα που αναφερονται στο my-studies ή εξω απο τη γραμματεια? Γιατι είναι παντου διαφορετικα απ οτι θυμαμαι
