Θα απαντήσω συνοπτικά, γιατί ρωτάς για πολλά, οπότε αν κάτι σε προβληματίζει περαιτέρω, το λες:
Αρχαία Ιστορία Β' - ΙΙ 11 (Ανεζίρη)
Διάβασμα το σχολιασμό των πηγών (=αποσπασμάτων) που δίνει στο αμφιθέατρο και αναρτά στο eclass.
Η πηγή στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.
Επίσης, καλό διάβασμα το βιβλίο της, με βάση τα παλιά θέματα του φόρουμ.
(Εγώ τουλάχιστον αυτά έκανα και, με μεγάλη μου έκπληξη, μη έχοντας καν πατήσει στις διαλέξεις λόγω δουλειάς, πήρα...10!

)
Μεσαιωνική Ιστορία της Δύσεως Α' - ΙΙ 12 (Γιαντσή )
Διάβασμα τις σημειώσεις του eclass σε συνδυασμό με το βιβλίο, με εντοπισμό των απαντήσεων των παλιών θεμάτων που θα βρεις στο φόρουμ. (Το είχα περάσει στις κατατακτήριες, χωρίς παρακολούθηση)
Προϊστορική Αρχαιολογία Α' - ΙΑ 02 ( Χασιακού)
Γνώμη μου, μην ασχοληθείς καθόλου με το βιβλίο με τα πιθηκια, όπως το αποκαλούν οι παλιοί.
Οι σημειώσεις στο eclass είναι υπεραρκετες, εφόσον δεν έχουν αλλάξει από τότε που το έδωσα στις κατατακτήριες, χωρίς παρακολούθηση επίσης.
9 φορές στις 10, ρωτάει ταφικά. Αν εξαντλήσεις τα προηγούμενα θέματα του φόρουμ, για να καλύψεις και τη 1 στις 10, είσαι 100% ΟΚ νομίζω.
Κλασσική Αρχαιολογία Β' - ΙΑ 12 (Κατάκης)
Το πέρασα πέρυσι με Πλαντζο, οπότε ας απαντήσει κάποιος που τον έχει δώσει. Λογικά, πάλι το βιβλίο του Πλαντζου θα είναι, αλλά δεν ξέρω πού δίνει έμφαση ο Κατάκης.
Εισαγωγή στην Επιστήμη της Ιστορίας της Τέχνης - ΙΑ 17 (Παυλόπουλος)
Προφορικό μάθημα, άρα πολύ απαιτητικό.
Έχει καλό eclass, αλλά επειδή η ύλη είναι αχανής, βοηθάει πολύ να παρακολουθείς.
Επίσης, ο Παυλόπουλος κάνει πολλές επισκέψεις που ανακοινώνει στο eclass, οπότε, ειδικά αν σου αρέσει η ιστορία της τέχνης, αξίζει να πηγαίνεις.
Λατινική Φιλολογία Ι : Θεματογραφία - ΦL 03 (Μιχαλόπουλος)
Δίνει μεγάλη έμφαση στη γραμματική και το συντακτικό και, δυστυχώς για μένα, λιγότερο στη μετάφραση.
Αν μπορείς να παρακολουθείς το φροντιστηριακο που συνήθως κάνει, θα βοηθηθείς πολύ.
Αυτά, όσο πιο σύντομα μπορούσα!